torsdag 23 februari 2012

men skärpning

nej nu får det vara nog.
jag kommer tillbaka. jag har hängt lite på instagram och tagit menlösa bilder på E och katterna. men frågan är hur roligt det är.

min blogg, skulle från början vara en fotoblogg där jag skulle lägga upp fina bilder jag tagit med min systemkamera och skriva små underfundiga meningar och rader till bilderna. jag tror det höll i det första två inläggen. titta själv! 
sen utvecklades bloggen till någonslags ältningsblogg och sen blev jag gravid och då gnällde jag om det... nu är ungen min snart ett år gammal och jag är SÄMRE på att blogga än vad jag var när han var en liten bebis.
det gäller väl att ladda kameran då. ut går vi varje dag så några bilder skulle jag väl kunna knäppa. dessutom har jag fått en fotokurs av D som börjar i april. en kurs där E får följa med och ska liksom vara min modell (ja kursen heter "fotografera ditt barn" eller något liknande).

så där ja. då har jag styrt upp det här. då var det bara lite andra saker också. okejråherå!

onsdag 15 februari 2012

bebisen och jag

fungerar bäst på skötbordet just nu.

måndag 13 februari 2012

gott nytt år

i lördags fyllde jag år. det kändes lite märkligt först, det där med att vara 30+. sen funderade jag inte så mycket mer på det utan bara caught the moment och hade en bra dag. 
D och jag presentkortsshoppade, skulle egentligen äta bakpotatis och dricka öl, men krogen vi skulle gå på hade tagits över av fotbollsssupportrar. fail.
vi åt hamburgare från sibylla istället. och E sov i vagnen under nästan hela shoppingen. 

så, nu ska jag ta tag i det här med bloggen. gott nytt år då, till mig själv. 31 är kanske inte så dumt i alla fall.

söndag 5 februari 2012

februari

malmö är kallt. liksom den plast jag sitter och skriver på. fönstret drar och elementet har av någon anledning lagt av. en av våra tidigare förvaltare beskrev vårt hus som en gammal dam som det måste plåstras om lite på då och då, och nog för att "damen" är 83 år gammal men vissa saker borde nog fungera i alla fall.... som hissen till exempel. som stannar, går sönder, är trasig, är avstängd minst en gång i veckan. det är jobbigt att ha barnvagn och barn när en inte kommer ut från sitt hus. då önskas en flytt ganska snart...

och på tal om flytt har vi varit i flyttankar igen. den här gången gick vi så långt att vi fick oss ett lånelöfte av banken också. men så bestämde vi oss i alla fall för att stanna, rusta upp och spara pengar några år till, eller i alla fall tills både jag och D har jobbat och fått hela inkomster ett litet tag. känns ok. 

om en vecka (den 11) fyller jag år och E fyller 11 månader. mamma och pappa kommer in mitt i veckan och på söndag ska det ätas middag med Ds föräldrar på någon restaurang. känns märligt att det snart gått ett helt år sedan E kom till oss. idag tog han sina första stapplande steg alldeles själv. han har lärt sig att klättra upp på saker också. vilken rasande fart allt går.
igår var jag dessutom och hälsade på allra käraste As och Ms finaste lilla bebis som föddes den 26 januari. så liten, så gullig och jag vart alldeles betagen och kom inte ens ihåg att ta några bilder! vad är det?! får hälsa på jättejättesnart igen och gosa med liten bebis. och ta bilder. och passa upp den fagra modern.

MYSIGT LIKSOM

hittade den här hos Onekligen och den är ONEKLIGEN hur bra som helst! så ser det ut. om nätterna. i vår säng.


och ja jag vet: ASDÅLIG på att blogga. funderar lite på att byta plattform, adress osv. kanske kanske inte..