söndag 5 augusti 2012

and then..

jobbat i en månad. känns skumt. samtidigt är det bra för mig tror jag, kommit in i det där med att jobba och nu jobb i två dagar och sen semester. i nästan tre veckor.

det flyter på. men det är ändå lite så att jag lever för de dagar jag är ledig, och de går fort de där dagarna. haft långhelg, ledig fre-sön och imorgon ska vi titta på ett hus igen. samma hus som vi tittat på en gång tidigare. det ligger insprängt bland andra hus, känns lite engelskt med en liten trädgård på baksidan, cykelstig och sen bara grönt. det är bara havet som saknas. jag känner ett stort lugn när jag tänker på huset med stort kök, inte så stort vardagsrum men känslan av att det kan bli vårt, att vi kan köpa, äga, ha ger mig fjärilar i magen.
hoppas att det går igenom nu då. att det inte blir strul och att ingen annan faktiskt är intresserad. jag är trött på stan fastän jag älskar möllan och området vi bor i är det alldeles för mycket stad för ett litet barn. 
jag har förändrats. känner inte längre en nödvändighet att bo här i betongghettot även om jag blir lite sorgsen när jag tänker på att jag kanske inte längre ska kalla min gata för min. 
det är stora steg. som är så fina men än så skrämmande. imorgon vet vi mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar