tisdag 9 november 2010

pocket och påhitt - ankomsten

tack kära bokvän!
i paketet hittade jag två böcker, och ingen av dem har jag läst. Vi som aldrig sa hora av Ronnie Sandahl och Den besynnerliga händelsen med hunden om natten av Mark Haddon. hade jag inte redan börjat på en ny bok, hade jag absolut tagit någon av de jag fick i paketet! det får bli nästa bok helt enkelt. jag fick också ett gott chai, som jag provat nu ikväll. det är verkligen jättegott! en tillhörande tesil också, den har jag inte provat än, men ska göra det till frukost imorgon! en påse från pocketshop, en läsdagbok och en "gubben glad"-skallra till bebben i magen! och ett fint kort med en hälsning från min bokvän!
tack tack tack, än en gång!

6 kommentarer:

 1. Så glad jag blir att den kom fram! Hoppas du gillar böckerna, båda är något av favoriter hos mig. Just de var ju inte så färgglada men de är bra!

  SvaraRadera
 2. jag tyckte paketet var färgglatt trots de svarta böckerna, det fanns ju värme och eftertanke i också! :D

  SvaraRadera
 3. Jag har precis börjat läsa "Vi som aldrig sa hota". Jag är lite tveksam men det sägs ju att den ska vara bra.

  SvaraRadera
 4. @ ann: fick du inte "Vi som aldrig sa hora" av mig? tycker jag känner igen att jag gav bort den till dig :)

  SvaraRadera
 5. Boken är mkt bättre än förväntat. Tror det är Ronnie jag var tveksam till. Var har han försvunnit föresten? Efter släppet av boken har man inte hört speciellt mkt.

  SvaraRadera
 6. @ann. : ingen aning, men jag tror visst att jag ska läsa "vi som aldrig sa hora" efter att jag läst klart sommardöden av kallentoft. typiskt mig förresten.. läsa midvinterblod när det är 30 grader varmt och sommardöd när det är kallt! :)

  SvaraRadera