tisdag 23 november 2010

barnvagn + skötväska = fixat

igår hittade jag och D en barnvagnsaffär som hade utförsäljning av barnvagnar av det här årets modeller, på nätet. vi har funderat ett tag och inte riktigt vetat vad vi skulle vilja ha, men jag har hela tiden tänkt att jag skulle vilja ha en brio-vagn. vi har läst mycket på nätet och jämfört och nu när det faktiskt fanns ganska billiga barnvagnar, i den modell vi vill ha, slog vi till ikväll!

nu står vagnen i vårt gästrum. det är lite märkligt varje gång vi går förbi rummet och vi ser vagnen. ungefär som om vi frågar oss om det verkligen ska ligga någon där..

jag har tänkt att det kanske är för tidigt. vår bebis är beräknad tills i slutet av februari, det är slutet av november nu, men sen är det där, att tiden går så sjukt fort. det är jul och nyår och sen kommer det bara att rulla på. och varför köpa en jättedyr vagn när en kan köpa en vagn som är ny men inte jättedyr? och vad gör det att vi har fjolårets modell (2010) när vi faktiskt fått precis en sån där vagn som vi faktiskt ville ha?!

det blev en Brio Happy med mjuklift. vi valde en svart eftersom vi båda tyckte att det var det bästa. vi valde också "lufthjul". det var även halva priset på åkpåsar, så vi slog till på en sådan också, även om den inte kommer att användas förrän nästa höst/vinter när bebisen är stor nog att sitta i sittvagnen.

så nu ikväll, kunde jag inte låta bli att köpa den där skötväskan och skötbädden jag tänkt på på 10-gruppen. så jäkla nöjd alltså! nu ska D och jag krypa upp i soffan och se ett avsnitt the walking dead.

4 kommentarer:

 1. Härligt! och inte är det för tidigt, det är bara skönt att göra bort lite inköp och annat i tid. För det dyker liksom upp nytt som man ska tänka på hela tiden, i takt med att man blir tröttare och segare mot slutet.

  SvaraRadera
 2. jo jag tänker det med. har börjat försöka göra lite listor, dina är till stor hjälp! :)

  SvaraRadera
 3. Så underbar skötväska, ett riktigt favoritmönster på tyget. Tufft det kommer att bli med svart vagn och en prickig väska. Avundas dig lite...

  SvaraRadera
 4. tror också att det blir ganska tufft och fint! 10-gruppen har många fina saker! :)

  SvaraRadera