torsdag 23 juli 2009

along the run

jag skulle vilja gå ut i solen idag. inte sitta inne i lägenheten, titta på dammtussarna och studera diskberget. jag skulle vilja känna att jag har tid att läsa en bok eller pyssla med något. igår gick dagen hur snabbt som helst: jag sorterade mina mp3:or i itunes och tiden rann bara iväg. det här hittade jag till exempel. vet inte ens vad det är, egentligen. det svänger i alla fall.. och sen det här!
men idag ska jag ta upp boken och göra testen. efter allt strul från körskolan är det trots allt snart dags. sen är det bara en fast anställning kvar. och sen ska jag skratta varje dag och aldrig klaga någonsin igen.

4 kommentarer:

 1. Jag känner lite likadant! Bara jag tar examen och får ett fast jobb så ska jag inte klaga. Men något säger mig att livet kommer bjuda på överraskning eller två :P

  SvaraRadera
 2. ja verkligen! och jag vet inte riktigt vad jag tycker. jag har i alla fall bestämt mig själv för att körkortet ska fixas NU! och jag har ju teori- och körprov bokat inom en snar framtid... jag tycker dock att teoriboken är det tråkigaste jag någonsin läst... men men.lite pepsi och några avbrott är i alla fall planerade. och nä, sen vet en ju inte vad för överraskningar livet kan bjuda på! :)

  SvaraRadera
 3. ohh E och K:s sommarskiva! Måste rota fram och spela! ooooh you are my superstar ;)

  SvaraRadera
 4. oh, how I love you in the evenings
  When we are sleeping
  we are sleeping. oh, we are sleeping

  fast vi sov aldrig. love you E!

  SvaraRadera