onsdag 13 april 2011

tomelilla

för ett tag sedan frågade Ds syster om vi ville ha deras gamla Tomelilla-fåtölj eftersom de inte hade plats. vi sa ja, och jag mindes bestämt att det fanns ett företag som sålde klädsel till gamla utgångna IKEA-möbler på nätet. eftersom Ds syster har hund som älskar att ligga i Tomelilla-fåtöljen, har de färgat om klädseln en gång. jag tror att den en gång i tiden varit beige men nu såg den brungröngul ut. inte så kul med andra ord. 
vi fick hem fåtöljen i helgen utan klädsel och ikväll beställde jag en ny! var inne på att beställa härifrån men valde istället från den här sidan (där även bilden är hämtad, tack!!)

kom nu klädseln!

4 kommentarer:

 1. Vi köpte ny klädsel från Bemz till min gamla Tomelilla och blev väldigt nöjda. Soffan känns fortf fräsch fast det var över ett år sen vi köpte klädseln.
  Vad valde ni för färg/mönster?
  Kram.

  SvaraRadera
 2. haha! jag fattade inte det. fast jag har å andra sidan varit rätt trött i skallen sista veckan innan lovet.
  blev inspirerad när jag såg att du läste Per Hagman, så igår damp den ner i min brevlåda. läänge sen jag läste något med honom. kan bli spännande.

  SvaraRadera
 3. ja så kan det ju vara..
  själv har jag inte läst en rad sedan E kom, och knappt innan heller. det där med amningshjärna har en helt ny innebörd för mig ;) hoppas dock på att återuppta läsningen snart!

  SvaraRadera