söndag 5 februari 2012

februari

malmö är kallt. liksom den plast jag sitter och skriver på. fönstret drar och elementet har av någon anledning lagt av. en av våra tidigare förvaltare beskrev vårt hus som en gammal dam som det måste plåstras om lite på då och då, och nog för att "damen" är 83 år gammal men vissa saker borde nog fungera i alla fall.... som hissen till exempel. som stannar, går sönder, är trasig, är avstängd minst en gång i veckan. det är jobbigt att ha barnvagn och barn när en inte kommer ut från sitt hus. då önskas en flytt ganska snart...

och på tal om flytt har vi varit i flyttankar igen. den här gången gick vi så långt att vi fick oss ett lånelöfte av banken också. men så bestämde vi oss i alla fall för att stanna, rusta upp och spara pengar några år till, eller i alla fall tills både jag och D har jobbat och fått hela inkomster ett litet tag. känns ok. 

om en vecka (den 11) fyller jag år och E fyller 11 månader. mamma och pappa kommer in mitt i veckan och på söndag ska det ätas middag med Ds föräldrar på någon restaurang. känns märligt att det snart gått ett helt år sedan E kom till oss. idag tog han sina första stapplande steg alldeles själv. han har lärt sig att klättra upp på saker också. vilken rasande fart allt går.
igår var jag dessutom och hälsade på allra käraste As och Ms finaste lilla bebis som föddes den 26 januari. så liten, så gullig och jag vart alldeles betagen och kom inte ens ihåg att ta några bilder! vad är det?! får hälsa på jättejättesnart igen och gosa med liten bebis. och ta bilder. och passa upp den fagra modern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar