söndag 10 juni 2012

pretty little liers #2

nu har vi sett hela säsong två och kunde inte vänta med att se avsnitt ett i säsong tre. men alltså, nog är det lite långsökt? eller?

söndagen fortsatte där lördagen slutade ungefär. sovmorgon till klockan 9, frukost och sedan bar det av till en lekplats i närheten, med tema rörelse. lekplatsen är uppdelad i ålder, små barn, mellan barn och stora barn. efter mycket lek, hade vi picknick på bananer, vindruvor och majskrokar. sen började det regna så vi gick hem, E åt lunch, somnade och D och jag åt vår lunch och såg pll. på eftermiddagen sen kom Ds syster med familj och lämnade leksaker som dottern blivit för stor för och som E nu får leka med. bland annat jättemycket lego, leksaksspis och en dockvagga!

imorgon börjar en ny grej. jag måste börja fotografera mera. efter fotokursen har jag fått en helt ny kamera känns det som. jag tänker att jag måste ha med mig kameran ut eller i alla fall ta bilder MINST varje dag. okej,  inte så logiskt men en tid hade jag kamera med mig överallt, alltid. när bilddagboken fanns (heter något annat va?), hade jag jämt med mig kameran, tog bilder överallt, närsomhelst och det var hur kul som helst.

jag önskar mig någon slags kompaktkamera också, sneglat lite på nikons coolpix p 7000 och p 7100.
önska går ju.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar