söndag 28 augusti 2011

att slänga

det pågår någonting här. 
både D och jag har kommit fram till att det finns för många saker i vår lägenhet, i förrådet, överallt. så nu har vi börjat slänga saker. de där åtta sopsäckarna med sparade kläder ryker, stolar, prylar, slänga slängde slängt!
källarförrådet ska bli rent (nåja) och snyggt (eller mer organiserat). nu huserar det flygmyror och arbetsmyror (?) där, som varje år vid den här tiden men anticmex är kontaktade och när myrjävlarna väl är döda, ska det städas och sorteras. jag tror myrorna har en gång genom vårt förråd. det är sjukt äckligt, men de är helt ofarliga.

i september ska E få sitt rum också, vilket i sin tur betyder ÄNNU MERA RÖJ! idag är Es rum eller vad vi kallar ett gästrum, ett förråd nästan. Es kläder finns i en byrå, och hans leksaker med. det ska målas och fixas och jag är lite sugen på att beställa väggdekorer, de här eller kanske den här!

söndagen går mot sitt slut, det är en kvart kvar. har varit på barnloppis i Folkets park, druckit 11-kopp på Far i Hatten, ätit god lunch och ännu godare middag på kvällen. det är så synd bara, att helgen går så himla fort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar