måndag 7 mars 2011

det är så här det är:

det har varit en jobbig helg med många tankar och tårar. ibland undrar jag vad människor som ska anses ha expertpositioner i samhället (läs i det här fallet min barnmorska) får säga och inte säga. eller kanske, än viktigare, hur de säger saker.
idag har i alla fall D och jag varit på ultraljud. lilla lilla  bebis, det är dags att komma ut nu. vi vill gärna träffa dig. barnmorskan som utförde ultraljudet försäkrade oss i alla fall att det inte är något fel på bebisen men att den är lite större än vad vi fick beräknat på ultraljudet i v. 32. min storlek på magen är det inte heller något fel på och det är helt ok med fostervatten där inne också. dessutom var det lite svårt för barnmorskan att ta mått på bebisen eftersom den rör sig hela tiden... åh vad jag längtar efter vår bebis nu.

och vi ser ett slut om det skulle vara så att bebisen inte tänker titta ut. om hen inte kommit på fredag, blir jag igångsatt på lördag. okej, jag tror att min fåordighet är över för den här gången... håll tummarna för oss!

5 kommentarer:

 1. Håller tummarna! Heja!

  SvaraRadera
 2. Tumhållning pågår. Hoppas att den lilla rackaren bestämmer sig för att det är dags att möta världen utanför sisådär i natt. ;-)

  SvaraRadera
 3. Är i nästan samma sits här. 30 år, Bor i "smeten" i Malmö, BF var 1 mars så jag går också här hemma och väntar på att den lilla ska vilja komma ut. Tack för en bra blogg och att du orkar skriva trots allt som pågår runt kring er just nu. Vi kanske ses på BB;-)

  Hoppas er bebis kommer snart, styrka tills dess!

  SvaraRadera
 4. Håller tummarna att bebisen bestämmer sig att titta ut väldigt snart.

  SvaraRadera