söndag 27 mars 2011

en dag kvar

imorgon är sista dagen D är hemma innan han börjar jobba igen. jag har redan börjat bli lite orolig över hur det ska gå. samtidigt tänker jag att det nog kommer att gå bra. E är ett snällt barn och det finns inte så mycket att oroa sig över. det kanske är mer nätterna jag oroar mig för. å andra sidan fick vi sova länge i natt, bara en amning vid 02, och sedan sov E till 08 (egentligen 07 men ändå!). annat har det varit de två nätterna innan. vaken i sex timmar - nästan bara skrik och frustration. 

men nu, amma, sova, godnatt.

2 kommentarer:

  1. Nu har typ alla gravidbloggare (eller rättare sagt bloggare som varit gravida hehe) jag följt fött sina bebisar. Det är typ jag kvar nu....läskigt men samtidigt så spännande. Börjar bli rejält nervös inför förlossningen och smärtan. =(
    Vilken mes man är.

    SvaraRadera
  2. oj! är det så?
    du, det kommer att gå jättebra! den där urkraften som det går att läsa om att kvinnan har när hon föder barn, den finns faktiskt på riktigt. och så finns det lustgas som är guld värt! tro mig, då jag faktiskt hade krystvärkar i 12 timmar. sen kan jag inte uttala mig om själva födseln, då E är förlöst med akut kejsarsnitt.

    SvaraRadera