söndag 20 mars 2011

jag ska komma tillbaka.. det ska jag!

men internet? vad är det? 
jag känner mig ganska tråkig och önskar att det fanns mer tid. och kanske mer ork. fast nej, jag klagar inte. och tid kan jag ge mig, det är bara så mycket som ska göras och att sitta vid datorn känns sådär. dessutom känns det som om jag satt framför den så himla mycket den sista månadsen när jag var hemma och väntade. 

och just den tiden skapar lite ångest. sista veckan innan E äntligen kom, var fylld av smärta och tårar, samtal till "Barnmorska direkt" och besvikelse över att jag INTE FICK KOMMA IN FÖR ATT MINA VÄRKAR INTE VAR REGELBUNDNA. det är som jag sagt hela tiden egentligen, alla gravidieteter är inte likadana. därför går det inte att generellt säga att det är si eller så. jag fick inte komma in på sjukhuset för att mina värkar inte hade exakt tre minuters mellanrum. när jag väl kom in, var jag öppen hela fem cm. UTAN regelbundna värkar. okejdå. 

jag tror att det blir lite bättre på bloggfronten när D börjar jobba igen. när bubblan tänjer sig, när det på något sätt blir vardag igen. nu ska vi äta stekt sill och potatismos. söndagskväll FTW!

3 kommentarer:

  1. Skit i det du känner för att skita i! Den där bubblan är märklig men den kräver liksom allt. och det som ryms i den är ganska begränsat till en början.

    Vi finns här sen när du vill skriva! :)

    SvaraRadera
  2. Precis som emve skrev så finns vi här när du vill (och har tid) att skriva igen. Njut av bebisbubblan. =)
    Jag lär väl själv bli likadan om några veckor. ;-)

    SvaraRadera