onsdag 28 december 2011

hej hej efter julhelg

fick ett nytt tangentbord till min mac. ett sånt där litet trådlöst. nu stavar jag fel hela tiden och det stör mig lite att fingersättningen inte riktigt fungerar. när ska jag ha tid att öva?

julhelgen är förbi, snart nyår. julen dominerades av sjukdomar, än här än där. trots det hade vi fyra fina dagar vid havet, julafton förflöt i lugn takt, förväntningarna på tomten var stora av systerbarnen, maten god och E vägrade somna, så  klart. tror inte att han somnade förrän halv tolv på kvällen. men men. DET ÄR JU BARA JULAFTON EN GÅNG OM ÅRET!
jättefina klappar fick jag, både av familjen och i julklappsspelet. så roligt också att se hur glada nära och kära blir av just paket. borde ge paket lite lite oftare, eller är det bara jag? 

annandagen lämnade vi havet och min familj och återvände till betongstaden. firade sen på eftermiddagen med Ds familj; kalkon och julklappsutdelning. 
sen fick jag ont i halsen. det är typ fjärde veckan och fjärde förkylningen/åkomman jag åker på nu i rad. det här halsontet verkar inte ge med sig i första hand heller. är väl mer eller mindre beredd att ringa vårdcentralen imorgon redan. 

i övrigt, bilen är på verkstaden, D har semester, barnet vill inte sova ikväll, såg nyinspelningen (?) av Conan, barbaren igår, vilket fick mig att drömma om slagfält hela natten. jag var på rea igår och köpte finfina kläder på polaren och pyrets 50%-rea. imorgon ska D ut med Jo och jag hoppad innerligt att E somnar tidigt så att jag kan se några avsnitt greys.
btw: E sov en hel natt i natt, vaknade klockan 5 och fick komma över i vår säng. vid havet har han sovit i eget rum, så nu laddar vi för att flytta över hans säng till sitt rum efter årsskiftet!

1 kommentar:

  1. Jo, jag tror också att paket borde ges oftare! Inte minst för att man då får slå in paket oftare. Slå in paket=fröjden. Gott nytt år (snart), hoppas det blir mer lästid!

    SvaraRadera