fredag 13 augusti 2010

the week never starts around here (veckolista som börjar v. 33)

nej. jag är lat. äter på restaurang varje kväll (två kvällar i rad), förrätt, huvudrätt (fast det är gott och fint och ett mycket bra sällskap). det håller inte. speciellt inte med min mathållning. jag skulle kunna äta middag fem gånger om dagen. det ville jag när jag var liten också.

jag vaknade tidigt (precis som nu) och gick direkt in till mina föräldrar och frågade vad det blev till MIDDAG (p r e c i s som nu, fast flera gånger om dagen). alltså, kan det bli så att en
går tillbaka till vanor som en hade när en var liten, när en är gravid?

men här kommer i alla fall en lista full av motsägelser:

 • jag ska köpa nytt friskiskort på måndag
 • jag ska börja fundera på vad det ska bli av hösten
 • jag ska baka kanelbullar. för det vill jag ha.
 • jag skulle vilja koka jordgubbssylt också. fast det fungerar kanske inte riktigt eftersom det inte är säsong. jag har däremot sett många konstiga sätt att koka just jordgubbssylt på mitt arbete. just den tillagningen känner jag däremot inte för att efterkonstruera.
 • jag känner mig lite väl fet men jag får inte (och vill inte, finns det något tråkigare (att banta alltså), egentligen?) banta. för att återgå till friskiskortet då, tänker jag att träning rekommenderas överallt. jag börjar träna igen helt enkelt.
 • jag är oerhört nöjd över den här dagen.
 • på tisdag börjar jag jobba. jag börjar veckan med att jobba ABBA. hurra kan en tänka men det är inte gimmie gimmie direkt. det är fyra skitlånga dagar (dagtid) som tar upp hela dagarna. grymt oproduktivt. jag behöver mer semester. MER.
ps. det kanske blir jättemycket gravidblogg i alla fall.

Gary Moore – Over The Hills And Far Away

2 kommentarer:

 1. man ska väl ej banta när man är gravid? kan inte vara bra för barnet? bättre att röra på sig mycket och träna, samt hitta ett bra sätt att äta som funkar för dig på lång sikt.

  SvaraRadera
 2. men det var precis det jag skrev. att jag inte får banta (och jag vill inte banta heller eftersom det är sjukt tråkigt dessutom). det är därför jag ska köpa ett nytt träningskort. läs igen ann!

  SvaraRadera