fredag 15 oktober 2010

fredag

nej men, ullared var ingenting för oss. mycket folk och och många saker som var skit. trots det handlade vi lite. inte så mycket till oss själva utan mer julklappar till syskonbarnen och så där. en och annan body till bebisen åkte ner i kundvagnen och så de där klassikerna, jag sett på tv att en ska köpa, badlakan och så där. mammakläder-avdelningen var katastrof, hela klädesavdelningen var katastrof... vi kunde inte låta bli att tänka på Peter Wahlbecks låt Ullared. fast bussresan var på något sätt fantastisk. pensionärer och så vi. med en busschaufför med stefan och krister-humor.

idag är det fredag och första dagen hemma, hela dagen hemma, inget jobb, ingenting. det enda jag ska göra är att försöka åka upp till norra gränges och fixa ett däck. jag förstår inte varför det ska vara så mycket jobb med att ha (en gammal) bil. vi bytte ju däck för en månad sedan eller något sådan och nu håller inte det ena framhjulet luft längre. typiskt.

även helgen är ledig från jobb. med det inte sagt att det inte aktivitet den här helgen! imorgon är det dags för namnfest och på söndag ska jag åka till havet en kortis för att träffa syster och barnen och gå på födelsedagskalas hos farmor. härligt!

och är i magen då? jotack, aktivitet är det i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar