onsdag 1 september 2010

en timme en minut.

här står tiden verkligen inte still.
jag hinner inte ens med att tänka känns det som. det är mycket som ska göras och mycket som ska ordnas. i helgen var vi i ljungby på släktkalas och hälsade på J och S. när vi kom hem visade det sig att vi har punktering på ett av hjulen på starlet-en. fan. precis när vi inte behöver det. vi hann ingenting i helgen så nu de här dagarna har vi haft lite mycket att göra..

vi har tömt det rum som vi haft som gästrum för att sätta in våra datorer där. när vi väl tömt rummet, passade vi på att måla om. färgen heter techno hype och vi fick måla tre gånger eftersom tapeten sög färg som en svamp. men fint blev det! så nu väntar arbetsrummet och hallen på att tömmas eftersom golvläggarna kommer på fredag. hoppas verkligen att allt blir klart på fredag för det känns något oliderligt att bo i den här röran.

v. 16!jag fattar inte var tiden tar vägen. jag har outat på jobbet och pratat med chefen, så nu slipper jag "gömma" magen. jag vet inte om det kommer att komma några magbilder, kanske. det känns lite märkligt att se sig själv i spegeln men jag börjar vänja mig. lite klädkris sen det blev så kallt, men jag får väl bege mig ut för att handla mamma-byxor... jag har köpt ett nytt friskiskort och nu ska det gås på både gravidyoga och gravidvattengympa. fast jag börjar med ett vanligt yogapass och ser hur det känns!


Kent – En timme en minut

2 kommentarer:

  1. Jag tyckte det där med magbilder kändes så himla knäppt i början! Men sen insåg jag att jag gillade att kolla på andras och kanske fick bjuda till lite själv oxå :P

    Fast jag har endast påklädda varianter till almmän beskådan, har fortfarande lite svårt att tänka mig att lägga ut en "naken" mage i bloggen.

    SvaraRadera
  2. haha, ja du har nog rätt! och det är fint att vara påklädd vid magbilden! och jag ska ju erkänna att jag också tycker om att se andras bilder... får väl ta och lägga upp en bild då :)

    SvaraRadera