onsdag 5 oktober 2011

nattningar

de där kvällarna när nattningen av E tar tre timmar. 
jag ska komma ihåg de nattningarna för evigt. för jag ska tänka att det är tur att de där nattningarna som tar tre timmar inte är speciellt vanliga. att nattningarna för det mesta tar mellan tio och trettio minuter. 

kvällens bebis var tröttare än någonsin. men inte skulle han sova inte. spikraka ben, gumpen upp och stå som ett A med huvudet rakt ner. nu för tiden går E även under namnet plogen här hemma. lilla gulliga plogen. som inte ville sova ikväll. utan bara ploga sig igenom hela sängen och senare soffan när den jättetrötta mamman såg VEM VET MEST-reprisen på SVT24 för att det inte innehöll blod, våld och vapen (svarade typ rätt på alla frågor också). sen gick vi in i stora sängen igen och plogandet var slut, E var slut, mamman var slut. 

så, det är tur att de där nattningarna som tar mer än en halvtimme är ganska sällsynta. peppar peppar.
god natt.

2 kommentarer:

  1. Åh vad jag känner igen mig! Har också en liten plog nämligen. Hon plöjer hela dubbelsängen om hon får chansen men jag har börjat med ett elakt trick - bäddar ner henne mellan mig och ett ihoprullat täcke och håller armen över. Hon kommer INGENSTANS. :P

    SvaraRadera
  2. E blir skitsur om jag gör så. skriker så att tårarna sprutar. känns inte helt värt ;)
    idag däremot, ställde han sig upp i krypställning, men visste inte riktigt hur han skulle fortsätta..
    åh de små barnen!

    SvaraRadera