tisdag 11 oktober 2011

om att göra saker i 180

alltså förstå det här då,
multitasking is my middle name.

det är INTE speciellt lätt att fixa kalasförberedelser när en har en 7-månaders bebis. å andra sidan: tänk om han hade varit TVÅ månader. angst. hela den där bebisbebistiden när det inte gick att släppa ifrån sig ungen... nu kan han åtminstone sitta i barnstol och leka lite lite själv.
det bakas pajer, fixas kakor och städas. det är fortfarande det här med städning. my god. jag dör lite på alla saker som finns här. och katthårstussar som formligen studsar upp fastän det städast för en kvart sen. oh well, de är ju gulliga. 
på tal om katter har jag tänkt skriva ett inlägg om det här med att ha katter och få barn. vad jag förstått, är det ganska många som lämnar bort sina djur när de får barn. det har vi inte gjort. så här sju månader senare är jag glad att vi inte gjorde det även om det måste vakas lite extra och jag ljuger om jag säger att vi aldrig tänkt på att lämna bort dem. det har kissats och det har protesterats, de har inte fått lika mycket uppmärksamhet sen E kom. men nu har de väl vant sig. att det finns tre människor här. det tar ju tid. för alla att vänja sig. sen har i och för sig inte våra katter varit elaka mot E, någonsin. så tro inte att jag inte har någon förståelse för människor som lämnar bort sina (elaka) djur.

ps: rekommenderas att köpa medlet PISS OFF i djuraffär. det går att spruta på möbler och mattor och det går även att använda som tvättmedel. kattkissdoften är till lika med intet efter en behandling.

1 kommentar:

  1. Skönt att det går vägen med katterna! Hos blev det verkligen som natt och dag med våra två. En som föll ihop helt och den andre som vant sig bara bra! Nu älskar han Eila och lägger sig vid henne för lite bebisklappar som inte alls ser ut att vara så sköna men han gör det frivilligt.

    SvaraRadera