onsdag 12 oktober 2011

shitlist

här kommer en shitlist:

1. jag har utväxt. jag bestämde mig nämligen i våras för att låta min riktiga hårfärg komma fram. jag har helt enkelt inte färgat håret en enda gång sedan innan påsk. det ser crappy ut. jag har numera tre färger på håret, det är (ammnings)slitet och det formligen lossnar hårtussar så fort jag rör vid det. dessutom har jag haft slut på mjällschampo i en vecka och hårbotten lyser alldeles rosenrasande rött. det är att känna sig snygg det.
åtgärd? jag ska gå till big hair mama på fredag och be någon göra något åt mitt hår. det får fan kosta. jag pallar inte se ut som en black metal-kid med ständig utväxt. 

2. välkomstfesten för E. alltså det ska bli JÄTTEKUL. men alla förberedelser. och hela kvällen har gått åt att natta honom för han vaknar och gråter och är otröstlig. det värker i hela mitt hjärta när han är så ledsen. och jag skulle baka två kakor men det blev bara en och den blev misslyckad. tack ska ni ha.

3. imorgon kommer mamma och pappa hit. de ska hjälpa... alltså. jag är 30 år gammal men klarar inte av att städa mitt hem. eller, ja, JAG HAR FAN INTE TID. D har varit borta så sjukt mycket om kvällarna den sista tiden också. jag är för fan sliten.

4. jag har inte kommit igång med att träna (nä för när skulle jag ha tid).  jag vill gärna börja träna. kan jag få börja träna? istället går jag raska promenader 2 gånger 45 minuter varje dag (med barnvagn). i dåliga skor för att jag vill känna mig lite snygg men får så sjukt ont i benen, hela tiden. ja, jag får skylla mig själv. men om en har en utväxt som kan kallas duga... då måste en få ha snygga skor åtminstone.

5. jag har ingenting att ha på mig till på lördag. jaja, klockan är halv tolv, det är mörkt och ALLT precis ALLT är uppförstorat.

god natt.

2 kommentarer:

  1. Åh herregud det skulle kunna vara MIN shitlist det här. I feel you sister. Förutom festförberedelser och bakande då alltså. Men mitt HÅR. Sjukt slitet. Mitt HEM. Sjukt slitet. Min mage? Sjukt degig. Behöver träna, behöver städa, behöver hårmirakel.

    SvaraRadera
  2. Andas!!!
    Det kommer gå så bra!! Det gör det alltid, hur mkt eller lite man stressar upp sig.

    SvaraRadera