söndag 6 februari 2011

vår?

nej det är inte vår för att solen skiner lite. det ä r februari. än ska mars och april komma med sitt gåtfulla väder och sitt växlande.

igår föll vecka 38 in och det märks att det inte är så många veckor kvar tills bebisen ska komma. åtaliga mail, chat-konversationer, sms och så vidare, varje dag i en vecka nu. HUR GÅR DET? HUR MÅR DU? det är fint. jag är skittrött, trött på magen, trött på att inte riktigt kunna böja mig eller komma upp från soffan, orkar inte riktigt med saker om dagarna men annars mår jag BRA. och än är det typ tre veckor tills bebis ska komma. visst, bebis kan komma när som helst, men snälla någon, sluta stressa oss.

för övrigt håller jag på att packa BB-väskan. ojoj säger jag. jag som hatar att packa i vanliga fall, tycker att det här är sjukt svårt och jobbigt. jag vet inte hur många listor jag tittat på, men kan i alla fall inte bestämma mig för vad som är nödvändigt och inte.
(och så den där känslan: att personalen ska skratta åt en för att en har så mycket onödigt med sig, å andra sidan: det går inte att tänka så)

3 kommentarer:

 1. Skit i personalen! :)
  Men faktiskt, det finns fördelar med lätt packning. Vi fick byta rum tre gånger på förlossningen, sedan flytt till BB, sedan flytt till Barn 4, sedan rumsbyte där. Det var ett himla kånkande av väskor, jackor, skor och annat!

  Och mitt i allt detta finns också ett barn och en mamma som inte alls är upplagd för att bära och plocka efter födandet (oftast).

  Vi hade varsin mindre väska och en skötväska. Sedan blev det en påse och en liten väska från Libero med extra grejor, sådant man fick på BB alltså.

  Jag önskar att vi hade haft en rymligare typ sportbag (som inte var så full på vägen dit) att bara kasta ner allt i! istället för flera små väskor.

  Det jag verkligen uppskattade i min packning var kameran, tofflorna och mjukisbyxor till efteråt (mammamodellen, skönt att de sitter löst). :)

  SvaraRadera
 2. Mjukbyxor till efteråt. Läppbalsam. Små flapjacks eller annat litet energirikt ätbart.
  Kamera. Amningsbh. Typ

  SvaraRadera
 3. Nä, det var verkligen inte roligt med såna som ringde ungefär en gång om dagen och frågade "Men har du inte åkt in än???", som om det var något man gick och lät bli att göra, bara för att jäklas... Minns än idag hur irriterad jag blev!

  SvaraRadera